Home
Voor al onze informatie en Boekingen:
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen in Italië.nl

OFFERTE AANVRAGEN >>

Ciao Bella Italia !

Over Zeilen In Italië.nl


Het team van ZeilenInItalië.nl is al ruim 10 jaar actief op het gebied van zeilvakanties. Met veel enthousiasme en kennis bieden wij verzorgde zeilvakanties aan in Europa en ver daarbuiten. Onze crew zijn van huis uit enthousiaste watersporters en geven graag alle antwoorden op uw vragen wat betreft uw zeilvakantie.


Wij verzorgen zonnig zeilplezier zoals flottieljes, meezeilvakanties en geven al het advies wanneer u zelfstandig gaat zeilen in één van onze verhuur bestemmingen.


Een comfortabel zeiljacht die voldoet aan uw wensen is mede bepalend voor een geslaagde zeilvakantie. ZeilenInItalië.nl streeft naar kwalitatief hoogwaardige service op maat te bieden. Deze service is terug te vinden in de selectie zeiljachten en motorjachten die wij tot onze beschikking hebben.  


Om een wereldwijd aanbod van moderne jachten te kunnen bieden wordt er in veel gevallen nauw samen gewerkt met lokale bedrijven die de kwaliteit en service verlenen die wij en u als klant mag verwachten.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en werken wij vaak al jaren mee samen.


De hele crew van Zeilen In Italië.nl wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Lu de Boer, Manon Tinbergen, Jeffrey Cevat, Edwin & Susan van der Pol, Frans & Vivian Robertus, Jeffrey Smit, Marc en Nancy, Michel Le Noble.
Vanuit Muiden onze eigen CWO Zeilschool :


© Zeilen in Italië 2018  - Algemene voorwaarden