Home
Voor al onze informatie en Boekingen:
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen in Italië.nl

OFFERTE AANVRAGEN >>

Ciao Bella Italia !
Waarom meezeilen met
Zeilen In Italië.nl?

1) Gezelligheid  
2) Fantastisch voor jong en oud
3) Zowel 1 als 2 weekse tochten
4) Avontuurlijke zeil routes
5) Comfortabele zeiljachten keuze
6) Privacy door schipper
7) Actief meezeilen of lekker zonnen
8) ‘s Avonds leuke stadjes
9) De basis voor het  leren zeilen
10) ALLE VRIJHEID !!!
Reserveer nu een zeiljacht exclusief met het gezin en ervaar de maximale ontspanning met een eigen schipper aan boord!

Ontspannen of Actief Meezeilen in Italië


Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.


Om deel te nemen aan een zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.


Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avond meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.


Het zeiljacht waar je op meezeilt


Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.  Het zeiljacht zal aansluiten bij uw wensen, uw samenstelling. (Prijs is op maat)


Onze schippers  


De schippers van ZeilenInItalië.nl zijn allemaal enthousiaste zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar de verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Zij zijn onze trots en dragen ieder jaar weer bij aan vele geslaagde vakanties. Met plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie.

Meezeilen in Italië


De mooiste vaargebieden van Italië vind je in het zuiden van Italië aan de Amalfi kust. Deze kust strook bestaat uit steile kliffen, prachtige eilanden met diep blauw water en historische stadjes. Vanwege het vele natuurschoon staat deze streek op de werelderfgoederenlijst van Unesco.

Je meezeilvakantie start in de haven van Napels of Salerno. Deze Romeinse steden zijn de belangrijke aan de Amalfi kust en bied veel gezelligheid, historische gebouwen en zijn de ideale starthavens voor een tocht door dit gebied.

Vertrek vanaf Sardinië, een eiland vol verrassingen.

Sardinië is het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee en slechts iets kleiner dan Sicilië die het grootste is.

Het ligt in de westelijke Middellandse Zee voor de westkust van het Italiaanse vaste land en net ten zuiden van het Franse eiland Corsica, gescheiden door de smalle Straat van Bonifacio. Bergen domineren het binnenland van Sardinië, het hoogste punt is Monti del Gennargentu op 1.834 meter. De kust biedt een aantal van de mooiste stranden van de Middellandse Zee. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari.Er zijn enkele luchthavens die een goede bereikbaarheid mogelijk maken, namelijk; Alghero, Cagliari en Olbia. Alghero wordt onder andere gebruikt door de vlieg-maatschappijen Transavia en Ryanair en dit zijn low cost vluchten van en naar Nederland.Wil je deze reis boeken of wil je graag meer informatie dan neem je contact met ons op. Zoek je een meezeilvakantie maar dan in een ander gebied? Geen probleem! Wij hebben ook meezeilvakanties in Kroatië en Griekenland.

Wat kost een zeilvakantie ?


Meezeilen in Italië kost ongeveer v.a. € 695,-* per persoon (deelname minimaal 4 personen.) Je zeilt mee op een zeiljacht die van alle gemakken is voorzien. Je vaart onder begeleiding van onze ervaren schipper.

* is exclusief Boordkas €150,- p/p en reiskosten.

© Zeilen in Italië 2018 - Algemene voorwaarden  

Wist u dat ….
Wij ook Zeilvakanties aanbieden in Kroatië en Griekenland ?
www.zeileninkroatie.nl